Over ons

Wie wij zijn

Wij integreren alle applicaties en API's om uw business te optimaliseren

Connectkings levert een dienstverlening die ervoor zorgt dat al uw applicaties met elkaar verbonden zijn en blijven. Dit betekent dat elke applicatie of API waar uw bedrijf mee werkt met elkaar gekoppeld kan worden. Onze service focust zich op de optimalisatie van de bedrijfsprocessen zodat de efficiëntie en productiviteit verhoogd wordt.

Wij lossen het probleem op dat bedrijven vaak meerdere applicaties gebruiken die niet volledig geïntegreerd zijn met elkaar. Dit leidt vaak tot inefficiëntie, dubbele data administratie en onnodig falen. Daarnaast helpen wij klanten om nieuwe kansen te ontdekken door informatiestromen automatisch uit te wisselen, hetgeen tot nieuwe en waardevolle inzichten leidt. Wij adviseren klanten welke software infrastructuur en data flows het beste zijn voor specifieke taken. Zodra wij onze diensten hebben geleverd, onderhouden wij de koppelingen en leveren volledige support.

Connectkings is een service geleverd door:

Philip Hennemann

Director & Co-founder

Ervaren ondernemer, CEO en interimmanager. Philip is oprichter van Infostrada Sports en heeft meerdere bedrijven op het gebied van IT en data geleid. In zijn carrière is big data, nieuwe technologieën en bedrijfsgroei altijd zijn inspiratie geweest. Voor Connectkings, hebben Witold & Philip op verschillende projecten samengewerkt.

Witold Roosendaal

Director & Co-founder

Applicatie integratie stroomt als bloed door zijn aderen. Witold krijgt energie van experimenten, digitale tools, automation en bedrijven helpen groeien. Voorheen werkte hij als zelfstandig management & marketingconsultant. Voor Connectkings, hebben Witold & Philip op verschillende projecten samengewerkt

Trustpilot
Scroll to Top